Τρόποι Πληρωμής
 1. Κατάθεση / Έμβασμα σε τραπεζικό λογαριασμό

  Μπορείτε να πληρώσετε την παραγγελία σας με κατάθεση στους παρακάτω Τραπεζικούς μας Λογαριασμούς:

  ALPHA BANK ΙΒΑΝ GR 6501406620662002330000864
  EUROBANK ΙΒΑΝ GR 2602601640000200200291043
  Δικαιούχος Αφοί Μαστοράκη Ο.Ε.Ε.

  Παρακαλούμε όπως εισάγετε ως αιτιολογία κατάθεσης τον κωδικό της παραγγελίας σας ή την επωνυμία της εταιρείας, ή το Ονοματεπώνυμο σας.

  ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Εμβάσματα που γίνονται από διαφορετικές τράπεζες από αυτές που διαθέτει λογαριασμό το κατάστημα τα έξοδα των τραπεζών επιβαρύνουν εξ ολοκλήρου τον εντολέα.

 2. Πληρωμή μέσω μετρητών ή πιστωτικής/χρεωστικής κάρτας

  Δεκτές γίνονται πιστωτικές, χρεωστικές και προπληρωμένες κάρτες Visa, Mastercard, Maestro, American Express, Diners, Discover.

 3. Με αντικαταβολή

  Η υπηρεσία της αντικαταβολής επιβαρύνει εξ ολοκλήρου τον εντολέα.

Τιμές των διαθέσιμων προϊόντων

Στις τιμές που αναγράφονται στους σχετικούς τιμοκαταλόγους του ηλεκτρονικού καταστήματος www.mastorakisbros.gr συμπεριλαμβάνεται και ο σχετικός Φ.Π.Α. (24%).

Για πωλήσεις σε χώρες εκτός της Ευρωπαϊκής Ένωσης ο αγοραστής επιβαρύνεται με το κόστος των φόρων και των τελωνειακών δασμών που θα προκύψουν από την πώληση των αγαθών και θα πρέπει να τους καταβάλλει κατά την παράδοση του προϊόντος σε αυτόν. Παρακαλούμε ελέγξτε με προσοχή τους κανονισμούς που διέπουν την κάθε χώρα.

 

Το ηλεκτρονικό κατάστημα www.mastorakisbros.gr επιφυλάσσεται του δικαιώματος αναπροσαρμογής των τιμών των προϊόντων που διαθέτει στις αποθήκες του.