Ποιοί Είμαστε

Η επιχείρησή μας, ξεκίνησε τη δράση της το 1960, από τον πατέρα μας, Γιάννη Μαστοράκη. Ο πατέρας μας Γιάννης, ξεκίνησε σαν μαθητευόμενος στην τέχνη του ελαιοχρωματιστή και γυψαδόρου, στην Αθήνα. Εκεί μαθήτευσε δίπλα στους αδελφούς Φαρινόλα. Ο Τζόνι και ο Νίκος Φαρινόλα ήταν Γαλλικής καταγωγής.

Το 1960, δουλεύοντας επαγγελματικά πλέον σαν ελαιοχρωματιστής και γυψαδόρος, με συνεργείο δέκα ατόμων, άνοιξε το πρώτο κατάστημά του στο κέντρο της Ιεράπετρας.

Το 1989, η επιχείρηση, μεταφέρεται σε ιδιόκτητο χώρο, στο κέντρο πάλι της Ιεράπετρας και λειτουργεί με διαχειριστές πλέον τα αδέλφια, Γιώργο και Νίκο.

Το 2006, ιδρύεται από τον Γιώργο και Νίκο Μαστοράκη, η εταιρεία Αφοι Μαστοράκη η οποία εδρεύει σε ιδιόκτητο χώρο 1200τ.μ, στο 2ο χλμ Ιεράπετρας - Γρα Λυγιάς, σε σύγχρονες εγκαταστάσεις με άνετο χώρο στάθμευσης.

Ειδικευόμαστε στο εμπόριο χρωμάτων, σιδηρικών και βιομηχανικών ειδών, αγροτικών και ηλεκτρικών εργαλείων χειρός.

Εισάγουμε και εμπορευόμαστε εξοπλισμό αλιείας, ψαροτούφεκου, θαλάσσιων σπορ και camping. Η γκάμα των προιόντων μας περιλαμβάνει επίσης: Οικιακά είδη, ξυλόσομπες, πυροσβεστικά είδη, δάπεδα διαφόρων ειδών, αντιηλιακά στόρια, αναλώσιμα μουσικών οργάνων κ.α

Παρέχουμε υπηρεσίες κλειδαρά, επισκευές ηλεκτρικών εργαλείων και διάφορες τοποθετήσεις. Η εφαρμογή σύγχρονων διαχειριστικών προγραμμάτων, η εξειδίκευσή μας και η επαγγελματική μας εξυπηρέτηση, συντελούν στην μοναδική παροχή προιόντων και υπηρεσιών.

Η εταιρεία Αφοί Μαστοράκη ειναι συνώνυμη της καινοτομίας, άριστης ποιότητας και της άψογης εξυπηρέτησης.

 
profile