Ασφάλεια Συναλλαγών

Η πρόσβαση στα συστήματα της Εταιρείας (servers) ελέγχεται από firewall, το οποίο επιτρέπει τη χρήση συγκεκριμένων υπηρεσιών, απαγορεύοντας παράλληλα την πρόσβαση σε συστήματα και βάσεις δεδομένων με απόρρητα στοιχεία και πληροφορίες της Εταιρείας, ενώ παράλληλα οι πληροφορίες που μεταδίδονται από το σημείο πρόσβασης του πελάτη μέχρι και τον διακομιστή που φιλοξενεί τον ιστοχώρο του www.mastorakisbros.gr  προστατεύονται με πιστοποιητικό ασφαλείας SSL.

Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών "ALPHABANK e-Commerce" της APLHABANK και χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση TLS 1.2 με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης* 128-bit (Secure Sockets Layer - SSL) εξασφαλίζοντας ένα ασφαλές περιβάλλον συναλλαγών φροντίζοντας για τη δική σας ασφάλεια. Η πληρωμή σας γίνεται μέσω του τραπεζικού περιβάλλοντος της ALPHABANK ώστε να είστε απόλυτα βέβαιοι ότι δεν υπάρχει κανένας απολύτως κίνδυνος στη συναλλαγή σας.

*Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού.